AMBJENTET E KURSIT

 Kurset e gjuhes italiane behen cdo dite.

Per informacion telefononi ne nr. tel.  069 52 41 759 

Kurset zhvillohen ne dite te ndryshme dhe ne orare te pershtatshme per cdo person